Deplasarea gratuită a specialistului pe masurări

Jaluzele pentru orice ocazie

Să faci comanda este ușor și simplu

1

***

Face un apel sau trimite cerere

2

***

Consultare cu un reprezentant - Jaliuziplus

3

***

Pasul 3, facem o măsurare precisă și detaliată

4

***

Instalarea și plata în orice mod convenabil pentru dvs.

Top

Plasează cererea

Consultarea și clarificarea detaliilor

Consultantul nostru vă va contacta în termen de 30 de minute

Despre noi

 

Experiența companiei Jaliuziplus numără peste 7 ani și succesele noastre sunt un motiv de mândrie. Jaluzelele noastre le puteți găsi în Chișinău, Bălți, Cahul, Edineț. Ceadâr-Lunga, Transnistria, Râbnița și Tiraspol. Noi tindem să vă oferim exemple unice de oformare a designului zi si noapte, reieșind din doleanțele dvs. Pentru aceasta noi activăm cu o echipă de profesioniști in domeniu jaluzelelor .Fiecare colaborator își amplifică cunoștințele la cursuri profesionale pentru ca serviciile prestate de noi să fie calitative și pe măsura așteptărilor.
Noi vă propunem crearea unor sisteme calitative de draperii și jaluzele efectuate din cele mai calitative materiale. Datorită acestui fapt jaluzelele noastre au un termen lung de exploatare. Suntem siguri, dacă ve-ți alege materialele din catalogul nostru, jaluzelele de la JaliuziPlus vor aduce accente noi în design-ul Dvs. Astfel, dacă faceți comanda la noi, fiți siguri de calitatea jaluzelelor și aspectul inedit ce aceastea vor crea în camera dvs.

  • Jaluzele prestate în peste 970 de țesături
  • Jaluzele zi-noapte cu o varietate de 460 de materiale
  • Draperii pliate în peste 310 variante
  • Jaluzele verticale prezente în catalog în mai mult de 370 de materiale
  • Lemn de peste 50 de variante și culori

Serviciile noastre

Oferim servicii de creare și asamblare a structurilor complexe de sisteme de protecție solară și perdele din materiale de cea mai bună calitate , precum și pentru asigurarea instalării profesionale și livrarea în toate colțurile republicii. În sortiment, puteți găsi, de asemenea, și să procurați draperii zi noapte. Fiecare membru al echipei noastre participă în mod regulat la cursuri de perfecționare pentru ca serviciile noastre să rămână întotdeauna relevante pentru dvs. Astfel, vi se garantează realizarea exactă a dimensiunilor, calculele ulterioare, în funcție de tipul jaluzelelor, fixarea sigură a cornișelor, ce garantează un termen lung de exploatare. Pentru a vă demonstra acest lucru, adresați-vă aa Jaliuziplus și suntem convinși că calitatea serviciilor și jaluzelelor în Chișinău vă va surprinde . Ne place, suntem capabili și am ajuns la succese mari în afacerea noastră și vă vom oferi doar cele mai bune servicii pentru ca așteptările dvs. să fie justificate.

Solicitarea specialistului Jaliuziplus телефон Cum realizați măsurările? Jaliuziplus вызов замерщика
Calculator
Jaliuziplus калькулятор