Draperiile Breeze

Draperiile de tip Breeze reprezintă o opțiune excelentă pentru cei care doresc să abordeze corect problema decorării camerei de zi. Perdelele de tip Breeze sunt proiectate pentru a difuza lumină moale în cameră.
Draperiile de tip briză servesc ca o excelentă "compartimentare" între camere, sau pot crea un loc confortabil într-o zonă deschisă. Acest tip de jaluzele poate fi completat cu elemente decorative, accentuând astfel stilul unic și aerisirea draperiilor de tip Breeze.

O atenție deosebită trebuie acordată draperiilor de tip Breeze în cadrul sistemului de control al cortinei. Sistemul este similar în utilizare ca cel al jaluzelelor verticale. Este de remarcat faptul că jaluzelele briza pot fi spălate ca perdele obișnuite, ceea ce simplifică considerabil procesul de îngrijire.

Aceste modele se potrivesc bine atât în interiorul clasic cât și în cele mai îndrăznețe soluții de design. Instalarea perdelelor de briza este, de asemenea, foarte ușoară. Dacă doriți să puneți accente interesante în interiorul dvs., nu ezitați să alegeți perdelele de briza și noi vom avea grijă de restul!

Opțiunile de control ale draperiilor: