Sistemul automat al cornișelor

Barele automate de cortină reprezintă o abordare modernă a amenajării casei dumneavoastră. Avantajul acestui tip de tije pentru perdea constă în gestionarea atât a modelelor convenționale cât și a celor de dimensiuni mari. Straturile de cortină cu control automat, sunt utilizate pe scară largă în birouri și hoteluri, datorită confortului și manevrabilității acestor modele.

Straturile electronice prezentate în sortimentul nostru sunt practic silențioase și funcționale: electrofoane Somfy Glydea 60 WT (Franța) și Galaxy SKY (EPR). Controlul se efectuează prin alegere: comutator prin cablu, telecomandă sau prin conectarea la "Smart Home". Forme de coturi electrice pentru perdele: un colț, două colțuri, fereastră de fund.

Carcasa electrică Somfy Glydea, un model montat pe vârf, cu un motor de 120W și o gestionare a puterii între 90V și 250V, combină cele mai noi inovații tehnice și o calitate înaltă germană.

Caracteristicile lui Somfy Glydea 60 WT

  • Greutatea cortinei până la 60 kg, cu o cornișă directă și până la 35 kg, cu o cornișă de golf cu o lungime de 10 metri.
  • Raza minimă de îndoire este de 300 mm, lungimea maximă este de 15 metri.
  • Control: prin buton cu trei poziții pe firele de alimentare 220V, sistemele releu "home smart", mișcarea manuală a porturilor, capacitatea de a comuta la controlul de la radiou.
  • Alimentare: rețea 220 V, pornire / oprire netedă, viteză reglabilă de mișcare a unei portiere, posibilitatea de mișcare a unei portiere în absența electricității.
  • Poziția finală a perdelelor: oprirea automată, slăbirea perdelelor de compresie după oprire.

Puteți să cumpărați de la noi șipci automate în Moldova! Vă vom ajuta cu selecția și instalarea acestora.

 
gama Glydea (Franța), Galaxy (China)
tensiune de intrare 220V
viteza perdelelor în medie 20-25 cm / sec
radio control Glydea - receptor încorporat la cerere, Galaxy Sky RTS
Solicitarea specialistului Jaliuziplus телефон Cum realizați măsurările? Jaliuziplus вызов замерщика
Calculator
Jaliuziplus калькулятор