Jaluzele din lemn

Jaluzelele din lemn reprezintă lamele orizontale, funcția centrară ale căror este crearea unui impediment pentru pătrunderea razelor solare. Principalul avantaj al acestui tip de jaluzele îl constituie partea ecologică, jaluzelele sunt ușoare și simple în utilizare. Lemnul din care sunt fabricate jaluzelele este de calitate superioară. Îngrijirea acestor jaluzele este simplă!

La producția jaluzelelor din lemn, acordăm preferință unor tipuri de lemn cum ar fi cedru, pin, fag. Lemnul bun și lacul special sunt o garanție a calității ce va persista în timp.

Obiectiv, acest tip de blind-uri este asociat cu prețuri mari, dar calitatea și plăcerea în utilizare, fără îndoială va acoperi cheltuielile dvs. Lemnul din interior este o garanție a confortului și a căldurii, mai mult, creează cu adevărat o atmosferă unică. Jaluzelele din lemn sunt o combinație a celor mai bune calități ale fiecărui interior.

La noi, puteți găsi accesorii pentru crearea unui design interesant pentru fereastra dvs.!

La fel, vă propunem refexoli interesante, ce sunt reprezentate în cinci grupuri: Metal, Plex, Acril, Cayman piele și Shevro, Pietre.

Automatizarea. În conformitate cu cerințele globale și dezvoltarea tehnologiilor, noi vă oferim confort în manevrarea jaluzelelor din lemn, datorită controlului automat. Pentru a opera cu sistemele de protecție împotriva razelor solare, vă propunem avantajele unei telecomenzi sau a unui comutator cu efort fizic mic. Un astfel de aparataj este ușor și convenabil. Gama de control radio este de aproximativ 20m.

METODE DE EXPLOATARE:

 • Pentru jaluzelele din lemn natural nu este permisă curățarea umedă.
 • Cel mai eficient mod este folosirea unui aspirator, o cârpă uscată sau o perie moale, nu este de dorit să utilizați aerosoli.
 • În plus, solvenții și pulberile abrazive nu sunt potrivite pentru curățarea jaluzelelor din lemn, asta poate duce la distrugerea stratului superior, formarea fisurilor și a defectelor în aspect.

CARACTERISTICILE EXTERNE:

 • laturile laterale ale lamelelor sunt colorate pentru a se potrivi, cu excepția culorilor naturale luminoase de pin, fag și milano;
 • deschiderile pentru corzi nu sunt colorate pentru a se combina cu nuanțele naturale;
 • în locurile de găurire în lamele este posibilă o ușoară deformare (motivul este o încălcare a structurii de lemn la locul de asamblare și intrarea în umiditate în timpul funcționării);
 • elementele de lustruire (trestie, clopot, etc.) pot diferi în funcție de culoarea straturilor, datorită structurii diferite a materiilor prime;
 • suprafața lamelelor poate avea un grad de opacitate diferit, care este asociat cu originea naturală a materialului și nu reprezintă un defect;
 • inelele, nodurile, textura "tigrului" pe lamele - manifestări ale structurii copacilor, subliniind naturalețea materialului - nu sunt un defect și un subiect de plângere.

ATENȚIE!

 • În timpul funcționării, este posibilă modificarea aspectului jaluzelelor din lemn și manifestarea anumitor deformări care pot fi legate de condițiile de funcționare:
 • jaluzelele din lemn natural nu se recomandă a fi instalate în încăperi cu gradul sporit de umiditate. În timp, este permisă o anumită deformare a lamelelor, în special în încăperi cu diferențe de temperatură și umiditate; pe partea însorită, în timp;
 • este posibilă o pierdere de culoare în fabricarea jaluzelelor din lemn, culoarea, tonul și forma lamelelor sunt selectate cât mai atent posibil, ținând cont de toleranțele de deformare și umbre
 • cu toate acesteaproprietățile naturale se păstrează, datorită materialelor calitative.

Deasemenea la noi puteti gasi jaluzele din bambus sau jaluzele zi noapte

Solicitarea specialistului Jaliuziplus телефон Cum realizați măsurările? Jaliuziplus вызов замерщика
Calculator
Jaliuziplus калькулятор