Rolete din bambus

Bambusul (Bamboo) - o plantă veșnic verde răspândită în ambele emisfere ale Pământului, se caracterizează printr-o rată ridicată de creștere și durabilitate a lemnului. Din bambus sunt realizate o varietate de obiecte de uz casnic, instrumente muzicale, mobilier.

Pentru rolete orizontale din bambus, se folosesc segmente solide de tulpini și tehnologie de presare, datorită căreia lamelele de bambus "păstrează forma" în jaluzele finisate în mod constant.

Materialele premium Bamboo (lamele, lamelele inferioare, cornișele de mascare) acoperă un lac special mat, transparent, care protejează jaluzelele de expunerea la ultraviolete și permite materialului natural să "respire". Materialele de bambus ușoare sunt pre-tratate cu fum, ceea ce accentuează textura exotică și naturală a bambusului.

Este important să luați în considerare metoda de instalare și capacitatea de asamblare atunci când comandați jaluzele. De exemplu, jaluzelele montate pe cercevea ar trebui să permită deschiderea liberă a ferestrelor(fără lovirea jaluzelelor și deteriorarea deschiderii ferestrei). Fixarea inferioară, cablu (înclinată), șindrilă este opțiunile care fac funcționarea jaluzelelor mai confortabilă. Nu uitați să le luați în considerare atunci când comandați. Comandați jaluzele de bambus pe care le spălați pe site-ul nostru.

Linia de pescuit realizează simultan funcția funcțională (suprapunerea găurilor tehnologice) și funcția decorativă. Gama de șipci pentru jaluzele din lemn 25mm și 50mm este diferită.

Jaluzelele de bambus din standardele 25mm și 50mm diferă în modul de control (manual implicit).

Pentru jaluzele de bambus sunt de asemenea folosite accesorii elegante-încărcături de designer pentru controlul cordonului. Produsele de designer sunt reprezentate de cinci grupuri: metal, Plex, acrilic, piele Cayman și Chevro, pietre.

Automatică. În conformitate cu cerințele de timp și de dezvoltare a tehnologiei de confort pentru bambus și jaluzele din lemn este oferit un control automat. Controlați sistemele de protecție solară cu ajutorul telecomenzii sau a comutatorului, practic, fără a face efort fizic ușor și convenabil. Raza de acțiune a radioului este de aproximativ 20m.

ÎNGRIJIRE ROLETELOR DIN BAMBUS

Pentru jaluzele din materiale naturale, curățarea umedă este inacceptabilă.
Cel mai bine este să utilizați un aspirator, o cârpă uscată sau o perie moale, nu este de dorit să utilizați spray-uri.
În plus, solvenții și pulberile abrazive sunt inaplicabile pentru curățarea jaluzelelor din lemn, ceea ce duce la distrugerea stratului superior, la formarea fisurilor și a defectelor de aspect.

CARACTERISTICILE ASPECTULUI ROLETELOR

  • tăieturile laterale ale lamelelor Morion și bazalt sunt tonifiate în ton;
  • găurile de sub corzi nu sunt colorate pentru toate culorile de bambus;
  • în locurile de perforare a găurilor în lamele, este posibilă o deformare minoră (cauza este o încălcare a structurii lemnului la locul de perforare și intrarea umidității în timpul funcționării);
  • elementele jaluzelelor (trestie, clopot etc.) pot diferi în ton de culoarea lamelelor, datorită structurii diferite a materialelor originale;
  • suprafața lamelelor poate avea un grad diferit de mat, care este asociat cu originea naturală a materialului și nu este un defect;
  • caracteristicile structurii materialului care subliniază naturalețea-nu sunt un defect și un subiect pentru publicitate.

Atenție!

În timpul funcționării, este posibilă modificarea aspectului jaluzelelor de bambus și manifestarea anumitor deformări, care pot fi asociate cu condițiile de funcționare:

jaluzelele din bambus natural și din lemn nu sunt recomandate pentru a fi instalate în încăperi cu umiditate ridicată
de-a lungul timpului, este permisă o anumită deformare a lamelelor, în special în încăperile cu diferențe de temperatură și umiditate; pe partea însorită, în timp, este posibilă o anumită pierdere de culoare
la fabricarea jaluzelelor de bambus, culoarea, tonul și forma lamelelor sunt selectate cât mai atent posibil, luând în considerare toleranțele pentru deformare și diversitate
cu toate acestea, proprietățile naturale ale materialului determină diferențe minore caracteristice lemnului în culoare și textura,
micro-cioplit pe capetele lamelelor sunt permise pentru lamelele de bambus. În produs, partea cu chipsuri este îndreptată spre sticlă.

Dacă doriți să cumpărați jaluzele de bambus la prețuri accesibile, vă rugăm să ne contactați! Experții noștri vă vor ajuta să alegeți cele mai bune modele șipredlozhat soluții optime de design!

Deasemenea la noi puteti gasi draperii romane.