Jaluzele romane

JALUZELE ROMANE -  reprezintă o alegere interesantă pentru casa sau biroul tău.
Jaluzelele romane sunt fabricate din țesături care nu dețin proprietăți pentru neutralizarea luminei soarelui. Stofa Jaluzelelor romane joacă un rol important în amenajarea interiorului ferestrei. Este necesar de a respecta condițiile de temperatură și recomandările corespunzătoare la spălare.
Jaluzele romane reprezintă o alegere bună atât pentru spațiul rezidențial cât și pentru birou. Puteți face o alegere în favoarea culorilor și modelelor clasice sau puteți experimenta cu culori și cu setul complet. Perdele romane în Moldova și accesorii pentru ele veți găsi la noi!

Materiale pentru jaluzele romane

JALUZELE ROMANE reprezintă un design modern și o alegere practică pentru casa și biroul tău. Datorită cornișei romane cu gestionarea lanțului și a utilizării țesăturilor moi, cortina romană este asamblată în pliuri uniforme, concise pe fereastră.

Refexolii - poartă un avantaj considerabil în oformarea spațiului ferestrei. Opțiuni unice și combinații interesante, vă vom ajuta să aranjați cu ușurință camera. Toate lanțurile de design sunt realizate în funcție de lungimea solicitată, cu o conexiune fără sfârșit. Atenție! Pentru camere cu umiditate înaltă, alegeți lanțuri Plex sau inox metalic.

CARACTERISTICILE VIZUALIZĂRII EXTERNE

Atenție! jaluzele romane, realizate din țesături moi, creează "valuri", această tendință este absolut normală.

Pentru un control mai confortabil a jaluzelelor romane, vă recomandăm controlul automat. Pentru automatizarea perdelelor romane din bugetul nostru de sortimente si automatizari de clasa premium sunt prezentate:

  • Premium - automat 24V Somfy (Franța)
  • Gadget de automatizare 12V Galaxy (PRC)

Opțiuni și conexiuni de gestionare:

  • Control radio (la distanță)
  • Control prin cablu (comutator)
  • Gestionarea în sistemul "Smart Home"
  • Conexiune la rețea prin cablu
  • Conexiune wireless și baterie.

Jaluzelele romane reprezintă o alegere excelentă atât pentru rezidenții, cât și pentru birouri. Puteți face o alegere în favoarea culorilor și modelelor clasice sau puteți experimenta în culori și accesorii.

Țesăturile pentru jaluzele romane nu au proprietăți speciale de protecție solară. Stofa perdelelor romane, în acest caz, este un element textil al interiorului și servește pentru a decora ferestrele. În timpul funcționării, mai ales pe partea însorită, este posibilă arderea materialului. Pentru conservarea pe termen lung a formei și mărimii pânzei este foarte important să se respecte regimul de temperatură recomandat de spălare și călcare.

Țesăturile pentru  romane sunt variate în design, culoare și funcționalitate. Oferim o previzualizare a colecției pe site-ul nostru, iar atunci când alegeți țesături pentru a comanda perdelele romane la Chișinău, ar trebui să fiți ghidați de mostrele din cataloagele Jaliuzi Plus. Certificatul de calitate Oeko-Tech asigură faptul că țesăturile nu emit substanțe nocive atunci când sunt încălzite la soare.

Perdelele romane din Moldova și le veți găsi la noi! Creați o atmosferă unică în casa sau biroul dvs. alături de noi.

Deasemenea la noi puteti gasi draperiile romane zi/noapte si alte draperii s-au jaluzele.

Solicitarea specialistului Jaliuziplus телефон Cum realizați măsurările? Jaliuziplus вызов замерщика
Calculator
Jaliuziplus калькулятор