Draperii plise

Jaluzele plisate au fost inventate prima dată în Germania în a doua jumătate a secolului XX. Jaluzele plisate sunt concepute pentru protecția solara funcțională a ferestrelor aproape orice formă: dreptunghiulare, trapezoidale, triunghiulare, semicirculare, rotunde și înclinate. Plăcile perforate se potrivesc perfect în orice interior. Gama de sisteme dezvoltate de Cosiflor este destul de variată, cu toate acestea, pentru a rezolva problemele de protecție la soare a ferestrelor de formă complexă, deseori dezvoltăm și fabricăm versiuni exclusive ale sistemelor.

Componentele Cosiflor (Germania) sunt prezentate în Chișinau de jaluziplus.md cele mai avansate din punct de vedere tehnologic și de încredere în exploatare;

Țesăturile pline ale celor doi producători de renume J & M (Germania) și Blocker-Cosiflor (Germania) reprezentați de o gamă largă și variată în Chișinau:

 1. țesături trendy cu imprimare metalică
 2. o mare selecție de țesături simple
 3. o varietate materialelor imprimate
 4. texturi și țesături jacquard
 5. Kan cu o structură de tip fagure - Duet Light și Duet B / O
 6. țesăturile funcționale care nu susțin arderea
 7. un număr mare țesăturilor cu un strat de reflexie perlată pe partea din spate.

Certificatul internațional Oeko-Tex confirmă calitatea ecologică a tuturor țesăturilor plisate. Țesăturile sunt sigure și nu emit substanțe dăunătoare atunci când sunt încălzite de soare, nu atrag praful, nu-și păstrează culoarea și forma.

 • Jaluzele plisate "JaliuziPlus" sunt realizate cu o scară de susținere, astfel încât faldurile să nu "se scurgă" în jos pe perdele.
 • Jaluzele plisse sunt speciale, deoarece acestea permit să închidă orice parte a ferestrei. De exemplu, partea inferioară a ferestrei este închisă, dvs. și plantele dvs. sunt protejate de razele directe, iar prin partea superioară, lumina zilei intră în cameră, ceea ce este deosebit de convenabil pentru case private și apartamente la etajele inferioare.
 • Una dintre caracteristicile plise este posibilitatea de a combina două țesături într-un singur produs - "Day-Night". Diferite țesături vă permit să alegeți nivelul de protecție împotriva soarelui dorit în acest moment. De exemplu, utilizați o țesătură densă pentru a umbla maxim atunci când doriți să vă odihniți (somnul în timpul zilei pentru copii) și utilizați o țesătură mai transparentă atunci când camera necesită lumină naturală difuză (pentru muncă sau joc).

Pentru protejarea ferestrelor în dormitoare, a grădinilor de iarnă și a geamurilor din tavan, jaluzelele plisate sunt pur și simplu indispensabile.

În funcție de culoarea profilului ferestrelor, alegeți culorile pentru configurația sistemului.

 • profile (anodizate): alb, maro închis, metalic, alama;
 • profiluri laminate: stejar de pin și de aur.
 • Este posibil să manevrați draperii plisate cu ajutorul mecanismelor de tensionare, agățare liberă și mecanică a lanțurilor (în funcție de sistemul ales).
 • Pentru luminatoare, precum și pentru pliuri mari, vă recomandăm să alegeți controlul automat cu ajutorul telecomenzii sau al firului. Automatizare - (Somfty) Franța

Jaluzele plisate îmbină originalitatea și caracterul practic al utilizării. Sistemul este selectat în funcție de forma și locația ferestrei, precum și de opțiunea de control dorită.

Componentele de înaltă calitate ale Blocker-Cosiflor (Germania), echipamentele moderne de producție, propriile dezvoltări și inovații, o atenție deosebită pentru detalii - toate acestea vă permit să creați un produs de calitate europeană cu mare potențial de decorare a ferestrelor de aproape orice formă.

Pentru ferestrele verticale de formă tradițională dreptunghiulară, recomandăm sisteme de suspendare liberă cu pliuri de 20mm și 50mm.

În cazul în care casa dvs. are ferestre cu mansardă și "Grădinile de iarnă" - vă recomandăm controlul manual.

Pentru un control mai confortabil, alegeți perdelele pliate motorizate (controlate).

FE, XLE - pentru ferestre verticale și PLE - pentru lucarne și luminatoare.

Scopul principal al pardoselilor pliate este crearea unei umbre funcționale a soarelui pentru ferestre în formă neregulată. În funcție de configurația ferestrei și de opțiunea de control dorită, este selectat sistemul pliat. Sistemele pot funcționa și pot fi fixate.

Pentru ferestrele arcuite, prezentăm o serie de sisteme plisate. Este, de asemenea, posibilă combinarea formelor rectangulare și arcuite într-un singur produs: astfel de sisteme sunt numite PARUS.

Așadar, avantajele perdelelor pliate sunt suficiente. Cele mai importante sunt:

 • Sistemele de draperii plisate vă permit să decorați atât ferestrele verticale cât și cele inclinate, precum și penthouse-urile și grădinile de iarnă;
 • Sistemele plise sunt o soluție practică pentru "închiderea" oricărei părți a ferestrei;
 • Pentru ferestrele trapezoidale triunghiulare, arcuite, sunt posibile atât sisteme de lucru cât și sisteme fixe;
 • Poate că atât controlul manual și automat al perdelelor, plisate.

Țesăturile pentru jaluzele sunt variate în design, culoare și funcționalitate. Oferim o previzualizare a colecției pe site-ul nostru și atunci când alegeți țesăturile pentru comandarea jaluzelelor, ar trebui să fiți ghidați de mostrele din catalogul "Jaliuzi Plus". Certificatul de calitate Oeko-Tech asigură faptul că țesăturile nu emit substanțe nocive atunci când sunt încălzite la soare. 

Deasemenea la noi puteti gasi draperii Noblesse

Solicitarea specialistului Jaliuziplus телефон Cum realizați măsurările? Jaliuziplus вызов замерщика
Calculator
Jaliuziplus калькулятор