Jaluzele orizontale

Jaluzelele orizontale reprezintă unul din modelele clasice pe parcursul mai multor ani și continuă să mărească popularitatea pe an ce trece. Pentru a crea un design unic cu posibilitatea de a combina jaluzele cu perdele în interiorul casei, vă oferim o gamă largă de culori- de la nuanțe pastelate la cele mai exotice și vibrante combinații. Aici găsiți imitații de diferite specii de lemn și variații de culoare interesante. Jaluzelele orizontale au un design static, protejând camera de razele solare și se pot roti în jurul axei,ajutându-vă să ajustați gradul de iluminare a camerei.

Jaluzelele orizontale constau din lamele speciale, care, la rândul lor, servesc drept protecție a camerei de razele solare.
Aceste jaluzele sunt ușor de utilizat. Principalele avantaje pot fi luate în considerare:

  • ușurința instalării și întreținerea ulterioară;
  • ușurința utilizării;
  • ușurința administrării fixare.

Jaluzelele din aluminiu sunt foarte rezistente la lumina directă a soarelui și servesc ca o barieră pentru razele ultraviolete. Puteți să faceți alegerea în favoarea materialelor care vă interesează și să creați o atmosferă unică în casa sau biroul dvs.
Puteți să comandați orbite orizontale la Chișinău pe site-ul nostru.
Experții magazinului nostru, vă vor ajuta să realizați o alegere corectă, în timp ce calitatea jaluzelelor noastre vă va crea confort mulți ani înainte!

Deasemenea la noi puteti gasi jaluzele verticale