Draperii

De ce facem alegerea în favoarea draperiilor?

Draperiile de calitate din Chișinău, în toată varietatea gamei sale de modele (jaluzele rulante, zi/ noapte verticale, orizontale, etc) au devenit o alternativă excelentă ca sistemele de protecție solară. Un loc special printre acestea, aprțin jaluzelelor cu țesăturile ce pot fi formate într-o rolă și, astfel, dvs puteți regla iluminarea în casa ta. Aceste perdele sunt o soluție modernă în proiectarea spațiului ferestrei și pot fi strânse într-o rolă cu ajutorul unui control automat sau rulou. Întunecarea în cameră va fi uniformă, iar razele soarelui se vor dispersa.

La ce modele de draperii trebuie să atrageți atenția?

Draperile  sunt, de asemenea, un garant al practicității. Materialul și substanța cu care această țesătură este prelucrată împiedică acumularea unui strat gros de praf șialte impurități. Compania noastră vă oferă o alegere mare de țesături pentru perdelele rulante. La noi puteți găsi jaluzele din țesături de orice format, indiferent dacă sunt dense, translucide sau chiar negre.

Sistemul de fixare este, de asemenea, diferit. Jaluzelele rulante din Chișinău pot fi lăsate să stea sau să fie fixate cu ajutorul accesoriilor speciale sau a magneților.

Varietatea acestui tip de draperii este prezentată în colecțiile noastre. Nimic surprinzător, deoarece jaluzelele vor arăta organic atât într-o casă privată, cât și într-un apartament sau într-un birou.
Despre beneficii:

  • o gamă largă de țesături și accesorii;
  • perdelele de pânză nu acumulează praf, ceea ce înseamnă că nu este necesar să pierdeți timpul curățindu-le;
  • aceste perdele sunt potrivite pentru orice interior și pentru orice gust;
  • foarte practice și durabile

Unde pot fi cumparate draperii in Moldova la un pret bun?

Faceți comanda acestor draperii in Chisinau. Livrarea este posibilă pe tot teritoriul Moldovei la cele mai accesibile preturi Consultanții noștri vă vor ajuta în alegerea modelului potrivit!

Solicitarea specialistului Jaliuziplus телефон Cum realizați măsurările? Jaliuziplus вызов замерщика
Calculator
Jaliuziplus калькулятор