Draperii japoneze

Stilul interior japonez devine tot mai popular. Alegerea în favoarea stilului japonez este evidentă, deoarece permite o combinație de imagini moi, culori pastelate și este standardul luminozității și coerenței.

Atributul central al interiorului japonez sunt perdelele japoneze. Ele îmbină eleganța și funcționalitatea, camera în care este prezent acest element, dobândește un farmec deosebit. Perdelele japoneze diferă de modelele obișnuite nu numai în caracteristicile lor externe, ci și în caracteristicile lor tehnice. Designul unic al jaluzelelor japoneze vă va oferi o simplitate în utilizare și ușurință în întreținere.

La prima vedere poate părea că sistemul este complicat, dar, de fapt, perdelele japoneze sunt ușoare în ceea ce privește funcționarea și curățarea. Elementele unui design diferă în ceea ce privește durabilitatea și mobilitatea speciale. Modelele de jaluzele japoneze creează o atmosferă unică în spațiul locativ sau cel de birou.

La fabricarea draperiilor japoneze, folosim materiale ecologice, iar paleta de culori variază în funcție de dorințele clientului. Perdelele din pânză sunt fixate cu ajutorul unor glisiere speciale, care sunt radical diferite de opțiunile obișnuite de montare a jaluzelelor.

Perdelele japoneze reprezintă o opțiune excelentă pentru amatorii de design interesant și concis.
Comandați perdele japoneze în Moldova - ușor! Pe site-ul nostru veți găsi modelele care vă interesează la cele mai rezonabile prețuri.

Cum realizați măsurările? Solicitarea specialistului
Calculator
Jaliuziplus калькулятор