Jaluzele zi noapte

Jaluzelele zi noapte sunt realizate din țesătură dublă, destinată creării unei atmosfere plăcute, datorită unui contrast rafinat a umbrei și a luminii. Jaluzelele reprezintă o chintesență a jaluzelelor clasice și unele calități ale celor rulante. Aceste sisteme oferă facilitate în folosire și creează un impediment major pentru depozitarea prafului și a impurităților pe tot parcursul folosirii acestora. Acest avantaj, considerabil micșorează timpul destinat curățirii jaluzelelor zi-noapte.

Jaluzele zi noapte originale

Dacă la moment sunteți în căutarea unor jaluzele zi noapte originale în Chișinău, vă oferim serviciile noastre și garantăm calitatea de la producător. Suntem siguri că dumneavoastră ve-ți savura la maxim avantajele blindelor zi noapte:

  • vizibilitate excelentă 
  • confort maxim în exploatare și la realizarea curățeniei
  • un spectru larg de accesorii
  • o alegere vastă în alegerea materialelelor și a culorilor

Jaluzelele zi-noapte sunt ușor manevrate datorită unui lanț special ce ajută la păstrarea aspectului exterior ale jaluzelelor. În cazul în care dumneavoastră aveți nevoie de o culoare specială, puteți să găsiți nuanța dorită în catalogul nostru special-RAL.
Dumneavoastră puteți alege jaluzelele zi-noapte la prețuri accesibile, direct pe site-ul nostru!

Originalitatea jaluzelelor zi-noapte a fost la nivel apreciată de designerii și clienții noștri.
1. Spre deosebire de jaluzelele orizontale, țesătura din care sunt făcute jaluzelele zi-noapte nu acumulează praful din interiorul și exteriorul încăperii
2. Spre deosebire de jaluzelele rulante, țesătura dublă vă oferă o vizibilitate maximă 
3. Un spectru vast al țesăturilor vă oferă posibilitatea să optați pentru varianta cea mai bună în amenajarea interierului dumneavoastră în diferite stiluri:

  • High-tech - țesătura include elemente metalizate 
  • Country- țesături cu efect al materialelor naturale
  • Modern - materiale fine, realizate într-o singură nuanță

4. Sistemele ce ulterior reprezintă un element de fixare la geam sunt realizate în culori de tip standart: alb, marro, stejarul de aur. La solicitarea Dvs.- este posibilă vopsirea elementelor în culorile din catalogul RAL.
5. Refexolii reprezintă un accesoriu interesant și accentuează orice tip de jaluzele ales de Dvs.
6. Suprapunerea materialelor în procesul de creare a jaluzelelor este stabilită de parametrii inițiali. Experții noștri cu certitudine măsoară lungimea și lățimea, pentru un rezultat plauzibil.

Avantajele jaluzelelor zi-noapte:


Jaluzelele zi-noapte reprezintă jaluzele executate dintr-o țesătură dublă. Aceste sisteme pot fi instalate din diferite părți ale ferestrei.

  • Procesul de regulare al luminii în interiorul apartamentului se relează ușor
  • O colecție deosebită de materiale: într-o singură culoare, executate în stil naturist, cu împletirea elementelor metalice, executate în două culori
  • Sisteme de diferite tipuri: deschise, casetă minimă, casetă. Manevrarea manuală sau cu ajutorul unui device special.

Materialele pentru jaluzelele zi-noapte sunt variate după design, culori și destinația funcțională. Pe site-ul nostru puteți analiza colecțiile. În cazul în care, Dvs. doriți să alegeți materiale pentru jaluzelele zi-noapte, apelați la catalogul Jaliuzi Plus. 
Certificatul calității Oeko-Tex garantează statutul eco al jaluzelelor noastre. La expunerea acestora la razele solare, jaluzelele nu elimină substanțe toxice.

Deasemenea la noi puteti gasi rolete textile

Solicitarea specialistului Jaliuziplus телефон Cum realizați măsurările? Jaliuziplus вызов замерщика
Calculator
Jaliuziplus калькулятор