Verticale multifacturale

Jaluzelele cu mai multe texturi reprezintă o soluție bună în proiectarea spațiului ferestrelor. Pentru a crea o compoziție unică, este posibil datorită unei game largi de materiale, precum și a unor soluții de design interesante. Puteți crea un design unic care va combina simplitatea și funcționalitatea.

Îngrijirea jaluzelelor multifuncționale, este identică cu curățerea modelelor verticale, trebuie doar să recurgeți la curățarea chimică pentru a menține un aspect prezentabil.

Procesul de producție începe cu identificarea așteptărilor dvs. și cu pregătirea unei schițe personale. La fabricarea jaluzelelor cu mai multe straturi, utilizăm mai multe tipuri de material, alternând-le cu inserții speciale pentru a crea un efect mai voluminos.

Acest tip de jaluzele este perfect în decorarea camerelor. Sofisticarea și concisitatea jaluzelelor multi-venețiene vor crea o atmosferă plăcută și vor completa interiorul casei Dvs.

Aceste jaluzele vor contribui la crearea accentelor necesare în zonele de lucru. O abordare competentă în alegerea culorii va ajuta la înființarea biroului într-o dispoziție de lucru. Veți găsi idei de bază despre design și variații de culori diferite cu noi!

Experții noștri vă vor ajuta să faceți alegerea perfectă!

Modul de utilizare a jaluzelelor: