Rolete textile

Roletele textile reprezintă o metodă clasică de amenajare a ferestrei.
Majoritatea clienților aleg anume acest tip de rolete. Anume din acest motiv vă o gamă variată de țesături reieșind din așteptările dumneavoastră și designul interior.
La fel, noi vă propunem un mijloc interesant de montare. Adesea clienții aleg varianta montării nemijlocit în spațiul de lângă fereastră, deși noi propunem și servicii de montare de tip ”casetă”.

În cazul în care Dvs. nu știți pentru ce variantă să optați, specialiștii JaliuziPlus vă vor propune cele mai bune variante în dependență de așteptările dumneavoastră asupra calității și a prețului.

Roletele textile, sunt foarte apreciate datorită unei game variate de culori și de tipul design-ului. Peantru a realiza o alegere optimă în cadrul oformării spațiului ferestrei, noi vă propunem o alegere de design variată. Dumneavoastră, la sigur ve-ți găsi ceea ce se va incadra în interierul spațiului vostru locativ, iar specialiștii noștri vă vor propune la alegere, cele mai de top accesorii!

Realizând comanda roletelor rulante, noi vă oferim posibilitatea să experimentați cu tehnicile de oformare:

  • alegerea refexolilor și a lanțurilor potrivite
  • sisteme automatizate
  • opțiunea de a alege accesorii din catalogul nostru

Jaluzelele diferă în principal prin opțiunea de instalare (pe canat sau pe deschidere) și de sistemele constructive (sisteme deschise, sisteme cu casetă).

  • Pentru instalarea pe în spațiul ce se află lângă fereastră, sunt optime sistemele mini-subset cu ghiduri . Ele se încadrează în fereastră foarte armonios și în același timp sunt ușor de operat și de fixat. Mini-sistemele, în contrast cu sistemele deschise, combină un aspect mai bun și protecția țesăturii de arbore de praf . Este important să rețineți că pentru fabricarea draperiilor mini-roll-up este necesar să se măsoare și să se precizeze corect dimensiunile de până la un milimetru.
  • Deschiderea sistemelor diferă în funcție de diametru și de mecanism: pentru instalarea de tip ”canat” recomandăm Elf-19 și Light-25 . Pentru montarea în spațiul ferestrei (în funcție de lățime), vă recomandăm sistemele Standard-32, Atlant-40, Atlant-65. La comanda sistemelor deschise, este important să se țină seama de raportul "lățimea țesăturii și lățimea totală".
  • Sistemele de casetă pentru spații mari - Caseta standard și caseta Atlant sunt realizate, de regulă, fără ghiduri. Aceste sisteme sunt în special lanțuri cu refexoli de proiectare complementare elegante.
  • Pentru luminatoare, trebuie să alegeți un sistem special: un sistem deschis - Spring-32 sau o casetă cu ghiduri Interlux-Comfort.

În mod tradițional, jaluzelele sunt realizate cu o bandă metalică ponderată. La dorință, este posibil să se elibereze partea inferioară a unei perdele laminate cu ajutorul unei metode decorative. Astfel, puteți adăuga un accent estetic în interior și, în unele cazuri, un element decorativ vă permite să majorați înălțimea perdelelor, ceea ce este important pentru țesăturile cu un model orientat.

Țesăturile pentru jaluzele sunt variate în design, culoare și funcționalitate. Oferim o previzualizare a colecției pe site-ul nostru, iar atunci când alegeți țesături pentru comandarea jaluzelelor, puteți ghidați de mostrele din catalogul Jaliuzi Plus. Certificatul de calitate Oeko-Tech asigură faptul că țesăturile nu emit substanțe nocive atunci când sunt expuse la razele solare.

Deasemenea la noi puteti gasi sisteme automatizate

Cum realizați măsurările? Solicitarea specialistului
Calculator
Jaliuziplus калькулятор