Jaluzele rulou

Jaluzele rulou reprezintă o metodă clasică de amenajare a ferestrei.
Majoritatea clienților aleg anume acest tip de jaluzele. Anume din acest motiv vă o gamă variată de țesături reieșind din așteptările dumneavoastră și designul interior.
La fel, noi vă propunem un mijloc interesant de montare. Adesea clienții aleg varianta montării nemijlocit în spațiul de lângă fereastră, deși noi propunem și servicii de montare de tip ”casetă”.

Cum sa alegeti jaluzele rulou?

În cazul în care Dvs. nu știți pentru ce variantă să optați, specialiștii JaliuziPlus vă vor propune cele mai bune variante în dependență de așteptările dumneavoastră asupra calității și a prețului pentru toate modele roletelor.

Jaluzelele rulou, sunt foarte apreciate datorită unei game variate de culori și de tipul design-ului. Peantru a realiza o alegere optimă în cadrul oformării spațiului ferestrei, noi vă propunem o alegere de design variată. Dumneavoastră, la sigur ve-ți găsi ceea ce se va incadra în interierul spațiului vostru locativ, iar specialiștii noștri vă vor propune la alegere, cele mai de top accesorii!

Realizând comanda jaluzelelor rulante textile, noi vă oferim posibilitatea să experimentați cu tehnicile de oformare:

  • alegerea refexolilor și a lanțurilor potrivite
  • sisteme automatizate
  • opțiunea de a alege accesorii din catalogul nostru

Modele jaluzelelor rulou (rolete textile)

Jaluzelele diferă în principal prin opțiunea de instalare (pe canat sau pe deschidere) și de sistemele constructive (sisteme deschise, sisteme cu casetă).

  • Pentru instalarea pe în spațiul ce se află lângă fereastră, sunt optime sistemele mini-subset cu ghiduri . Ele se încadrează în fereastră foarte armonios și în același timp sunt ușor de operat și de fixat. Mini-sistemele, în contrast cu sistemele deschise, combină un aspect mai bun și protecția țesăturii de arbore de praf . Este important să rețineți că pentru fabricarea draperiilor mini-roll-up este necesar să se măsoare și să se precizeze corect dimensiunile de până la un milimetru.
  • Deschiderea sistemelor diferă în funcție de diametru și de mecanism: pentru instalarea de tip ”canat” recomandăm Elf-19 și Light-25 . Pentru montarea în spațiul ferestrei (în funcție de lățime), vă recomandăm sistemele Standard-32, Atlant-40, Atlant-65. La comanda sistemelor deschise, este important să se țină seama de raportul "lățimea țesăturii și lățimea totală".
  • Sistemele de casetă pentru spații mari - Caseta standard și caseta Atlant sunt realizate, de regulă, fără ghiduri. Aceste sisteme sunt în special lanțuri cu refexoli de proiectare complementare elegante.
  • Pentru luminatoare, trebuie să alegeți un sistem special: un sistem deschis - Spring-32 sau o casetă cu ghiduri Interlux-Comfort.

În mod tradițional, rolete textile sunt realizate cu o bandă metalică ponderată. La dorință, este posibil să se elibereze partea inferioară a unei perdele laminate cu ajutorul unei metode decorative. Astfel, puteți adăuga un accent estetic în interior și, în unele cazuri, un element decorativ vă permite să majorați înălțimea perdelelor, ceea ce este important pentru țesăturile cu un model orientat.

Materialele pentru rolete/ jaluzele rulou sunt total diferite în dependență de design și funcționalitate. La noi puteți găsi o colecție amplă de țesături, suntem siguri că dvs ve-ți găsi opțiunea reușită! Pentru comoditatea dvs noi am pregătit mici modele de jaluzele în catalogul nostru. Certificatul de calitate Oeko-Tech vă garantează că materialele noastre nu elimină substanțe toxice. Mai mult, la noi puteți găsi și siteme de automatizare

Deasemenea la noi puteti gasi sisteme automatizate