Pergole

Pergole vă vor permite să extindeți spațiul pentru recreere. Ele creează o umbră confortabilă și protejează de ploaie.

Bucurați-vă de timpul petrecut acasă și în aerul proaspăt, adăugați o umbră confortabilă lângă piscină pentru a vă ascunde de soarele arzător la prânz și vă puteți relaxa pe terasa cafenelei de vară.Pergole în Chișinău de la compania JaliuziPlus este o soluție perfectă pentru cei ce doresc să extindă și să amenajeze zonele de odihnă, fără a pierde nici un spațiu util. Material de calitate, pe baza de PVC oferă protecție solară și de precipitații, iar caracteristicile de design vor permite, în caz de necesitate de a închide întreaga structură exterioară cu elemente suplimentare, transformând-o într-o verandă acoperită. Pergolele pot fi, de asemenea, echipate cu controale automate.
Oferim tuturor clienților servicii complete care prevăd livrarea construcțiilor finite și montarea profesională a pergolului în Moldova.

Care sunt pergolele Alto? Consultați scurta prezentare video:

Sistemele ALTO pergol sunt construcții modulare motorizate, care sunt folosite pentru întunecarea și extinderea spațiului. Pergolele constau din structuri de susținere din aluminiu și oțel, pictate prin acoperire cu pulbere și copertină glisantă. Chingele au un grad ridicat de protecție împotriva ploii și dețin rezistență la vânt puternic (până la 50 km / h). Sistemele pergolice ALTO sunt utilizate atât ca o extensie a casei cât și ca o structură autonomă. Pânza din pergole din PVC special nu suportă arderea, este realizată cu un strat de armare "Blackout" si, prin urmare, partea inferioara a pânzei practic nu se încălzește la soare.Lățimea maximă a structurii este de până la 12 m. Execuția este de până la 8 m. Și această zonă (96 mp) este acoperită de o foaie continuă.

SISTEM INTEGRAT 

Fiecare pergolă este completată cu un suport de sprijin și cu duș integrat de ploaie.

În toate sistemele pergol ALTO se folosesc garnituri de etanșare pe toată durata pentru a preveni deversarea laterală (4).
Canalul de cablu (5) este utilizat atunci când se utilizează iluminarea din spate a LED-urilor și este, de asemenea, posibil să fie utilizat ca etanșare suplimentară.

1. Urmăriți
2. Profilul web intermediar
3. Runner
4. Compactoare de cale
5. Canal de cablu (sigiliu opțional)
6. Panza din PVC
7. Profil Omega

CARACTERISTICI ȘI BENEFICII:

 

Două tipuri de sisteme: ama de produse a companiei include două sisteme pergole - Alto 500 și Alto 800. Designul excelent și capacitățile tehnice diverse vor permite oricărui client să găsească cea mai potrivită opțiune pentru ei înșiși.
Design elegant:  Două modele diferite de sistem, două culori ale panzei Serge Ferrari, alegerea culorii structurii de susținere conform catalogului RAL fără costuri suplimentare.
Soluții non-standard de montare:  Pergolele modulare permit rezolvarea diferitelor sarcini privind umbrirea și extinderea spațiului utilizabil.
Construcții rezistente la vânt: Materialele specializate ale structurilor de susținere și a șanțurilor sunt concepute pentru utilizarea în condiții de vreme. (Când se utilizează pergole în timpul iernii, precipitațiile sub formă de zăpadă trebuie îndepărtate de pe suprafața pânzei).
Protecție împotriva soarelui și a ploii: Pergole din folie continuă impermeabilă - PVC cu trei straturi Serge Ferrari Blackout oferă protecție 100% împotriva ploii și supraîncălzirii.
Închidere completă:  Dacă este necesar, închiderea completă de-a lungul perimetrului sistemelor verticale (reflexe) și a triunghiurilor laterale.
Opțiuni suplimentare: Triunghiuri laterale, țesături decorative și lămpi cu LED-uri, performanță premium a nodurilor individuale ale modelului ALTO-800.
Control automat: Sistemele sunt echipate cu motoare și controale SOMFY RTS.

 

Pergole in Chisinau de la  JaliuziPlus - alegerea în favoarea calității!

Deasemenea puteti gasi la noi blinde zi/noapte

Solicitarea specialistului Jaliuziplus телефон Cum realizați măsurările? Jaliuziplus вызов замерщика
Calculator
Jaliuziplus калькулятор