Draperiile romane zi-noapte

Perdelele romane zi-noapte, sunt o combinație bună a două tipuri de draperii. Mobilitatea și simplitatea perdelelor romane și caracterul practic al perdelelor delight. Combinația unică este potrivită pentru proiectarea diferitelor tipuri de ferestre și pentru a crea o atmosferă plăcută și confortabilă atât acasă, cât și în birou.
Perdelele romane de zi-noapte sunt realizate din stofă specială.

Experții noștri vă vor ajuta să alegeți și să promovați cele mai bune idei de design și atunci când alegeți un design pentru fereastra dvs. Vă vom oferi o paletă largă de culori și o gamă largă de accesorii.
Perdelele romane zi-noapte în Chișinău de cea mai bună calitate și la cele mai bune prețuri, veți găsi la noi. Dumneavoastră puteți găsi la noi modelele jaluzelelor rulou de care aveți nevoie.

Jaluzele rulou în Chișinău și jaluzele rulou în Bălți la cele mai accesibilie prețuri, compania JaliuziPlus, garantează calitatea jaluzelelor!

Diferitele opțiuni de sistem permit ca obloanele să fie instalate atât pe canatul ferestrei cât și în spațiul de deschidere a ferestrei. Veți putea savura toate avantajele perdelelor romane zi-noapte:

  • Ușurința și simplitatea în reglarea luminii din încăpere;
  • O colecție specială de materiale: monofonice, texturate "sub materialul natural", cu țesături interesante, precum și bicolor;
  • Structura sistemelor: mini-casetă deschisă.

Deasemenea la noi puteti gasi jaluzele orizontale

Solicitarea specialistului Jaliuziplus телефон Cum realizați măsurările? Jaliuziplus вызов замерщика
Calculator
Jaliuziplus калькулятор