Jaluzele zi-noapte în interul casei și care sunt deosebirile acestora.

30.11.2020

Elementele principale ale unui interior confortabil și estetic sunt jaluzelele și draperiile.

Astăzi, piața oferă o gamă în continuă expansiune de diferite tipuri de jaluzele, draperii și accesorii.

Draperiile și jaluzelele nu sunt folosite doar pentru decor, ele au o funcție mult mai importantă- sunt un mijloc de protecție împotriva razelor solare. Printre modelele populare și moderne se numără jaluzelele practice de zi și noapte funcționale.

 

Cu ce se deosebesc jaluzelele zi și noapte?

 

 

Acest tip de jaluzele au reușit să câștige încrederea și dragostea consumatorilor din toată lumea.

Designul unic al jaluzelelor zi și noapte pot controla intensitatea razelor solare și a luminii care intră în locuință. Unele modele care sunt predestinate doar pentru blocarea luminii ajung să ofere benzi cu un grad de densitate până la 100% a țesuturilor.

 

Avantajele jaluzelelor zi noapte

 

 

 

Când amenajați interiorul unei camere, rulourile zi-noapte vor fi o soluție ideală.

control ușor al fluxului de lumină solară. Spre deosebire de alte modele, acest tip de jaluzele nu trebuie să fie complet deschise, va fi suficient să deplasați ușor dungile de țesătură pentru a limita fluxul de lumină;

design unic și estetic.

Dungile țesuturilor măresc vizual camera;

O multitudine de nuanțe și modele. Pentru fiecare design a interiorului puteți găsi modele individuale;

versatilitatea produsului. Atunci când cumpărați rulouri zi-noapte, nu este nevoie să achiziționați elemente suplimentare, cum ar fi draperii și tul;

simplu de îngrijit. Nu este nevoie să spălați produsul, este suficient doar să ștergeți rulourile cu o cârpă umedă ;

fiabilitate. Aceste tipuri de rolete au o durată lungă de viață și un sistem fiabil de control al mecanismului. În fabricare, se utilizează tipuri de țesături de înaltă calitate, care sunt impregnate cu agenți antibacterieni speciali.

 

 

Cum îngrijim corect acest tip de jaluzele?

 

 

Jaluzelele zi-noapte sunt ușor de îngrijit și foarte accesibile ca preț. Jaluzelele pot fi curățate foarte simplu - cu o cârpă umedă. Cu toate acestea, unii cetățeni folosesc mai multe căi la care nu sunt de dorit să recurgă. De exemplu:

utilizarea unui aspirator poate afecta integritatea țesăturii;

Produsele chimice dure sau pulberile abrazive pot provoca decolorarea și deteriorarea. Experții recomandă următoarele opțiuni:

-pentru a avea grijă de jaluzelele, trebuie să folosiți cârpe, în mare parte din țesături moi; • --este permisă utilizarea unei soluții de săpun.

Dacă apar pete dificil de îndepărtat, acestea trebuie spumante și lăsate pentru o vreme, apoi clătite cu apă curată. După curățare, este necesar să scoateți complet materialul și să îl lăsați să se usuce.

 

În ce camere se instalează jaluzelele zi noapte?

 

 

Jaluzelele zi noapte - moderne și frumoase, pot crea confortabilitate chiar și în dormitor. Pentru terasă se pot achiziționa draperii cu strat anti reflexiv și termoizolant. Este mai bine să nu puneți rulouri în bucătărie - acestea pot absorbi mirosurile.

O selecție corectă, jaluzelele pot oferi stoparea completă a razelor solare, astfel încât acestea sunt utile în dormitor sau camera pentru copii, atunci când aveți nevoie să creați condiții pentru odihnă.

 

De ce să alegem jaluzele zi noapte ?

 

 

 

Evident, fiecare alege anume tipul de jaluzele sau draperii care ar fi mai potrivit pentru interior. Dar anume acest model de rolete zi noapte, sunt adaptabile oricărui tip de interior și design, multitudinea de nuanțe și texturi pe piață, ne oferă posibilitatea să alegem anume acel model care sar potrivi mai bine pentru dormitor, camera de zi, chiar și baie. Sunt foarte accesibile ca preț și sunt ușor de curățat și îngrijit. Cu siguranță, dacă vom opta pentru Jaluzele zi noapte, ne vom bucura de ele pentru o perioadă îndelungată.

Mai multe articole

Solicitarea specialistului Jaliuziplus телефон Cum realizați măsurările? Jaliuziplus вызов замерщика
Calculator
Jaliuziplus калькулятор